МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

В рамках співпраці із Державною прикордонною службою України щодо виявлення незаконних змін в ідентифікаційних позначеннях транспортних засобів та відповідних супроводжуючих реєстраційних документах, спільно з фахівцями Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України було проведено навчально-практичне заняття.

Так, 17.09.2018 на території експертного оглядового майданчику територіального сервісного центру № 6841 регіонального сервісного центру МВС в м. Хмельницькому експертами з криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів курсантам національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького в черговий раз проведено практичне заняття.

Темою спільної зустрічі лишаються пріоритетні завдання загальнодержавного значення, а саме – завчасне виявлення ознак незаконних змін в ідентифікаційних позначеннях транспортних засобів та підроблених реєстраційних документів під час здійснення перетину кордону з Україною та недопущення купівлі-продажу так званих «перебитих» авто. Захист інтересів громадян Ураїни являється основною функцією державних органів, в тому числі і нашого Центру.

Вагомість проведення криміналістичних досліджень транспортних засобів та відповідних супроводжуючих документів фахівцями Експертної служби МВС України, при здійсненні реєстраційних операцій в сервісних центрах – являється основною підставою щодо унеможливлення реєстрації незаконного транспортного засобу (двійника) та відповідних подальших порушень законних прав та інтересів громадян.