МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

 Студенти та курсанти, які обрали юридичний фах, отримали можливість на власні очі побачити лабораторні приміщення та спеціальне обладнання, яке сьогодні використовують у роботі Експертної служби МВС України, ознайомитися з робочими процесами та порядком проведення судових експертиз.

Слід сказати, що фахівці Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України сьогодні проводять понад два десятки різноманітних експертних досліджень, серед яких як традиційно криміналістичні види досліджень (трасологічна, балістична, дактилоскопічна та ін.) так і спеціальні види (хімічна, товарознавча, мистецтвознавча тощо).

Працівники Хмельницького НДЕКЦ постійно відвідують курси підвищення кваліфікації, навчальні семінари, здобуваючи нові знання та розширюючи спектр своїх послуг та впроваджують нові види експертиз та досліджень.

Керівництво Центру запевняє, що подібні заходи проводитимуться й надалі, адже це чудова можливість для майбутніх правників побачити на власні очі, як проводяться найрізноманітніші експертизи, з висновками яких вони в майбутньому працюватимуть.