МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

Наукова та науково-технічна діяльність є однією із рушійних сил національної безпеки, фактором впливу на організаційний, управлінський, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності в Україні.

Хмельницький НДЕКЦ МВС продовжує здійснювати заходи з налагодження робочих зв’язків та взаємовигідної співпраці в сфері науки.

Так, 23 листопада 2023 року за участі директора Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Андрія ГАНЗЮКА та заступника начальника Національної академії Національної гвардії України, проректора з наукової роботи Руслана КАЙДАЛОВА було підписано договір про наукове та науково-технічне співробітництво між установами.

В рамках договору буде забезпечуватися співпраця в розробленні та удосконаленні теоретичних основ, методів і засобів випробувань, методології вивчення та дослідження озброєння та військової техніки, пошуку шляхів та способів покращення тактико-технічних та експлуатаційних характеристик останньої.

Маємо надію, що спільне та узгоджене наукове та науково-технічне співробітництво забезпечить ефективне використання інтелектуальних та матеріальних ресурсів сторін, а також сприятиме обміну досвідом методичної та наукової роботи.