МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

📖"Знання людині — що крила пташині."📚

 

Щоб завжди залишатися професіоналами наші експерти 🤓 невтомно набувають нових навичок.

 

Саме тому, 27-29 вересня 2023 року на Вінничині відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми протидії легалізації викрадених транспортних засобів», де взяли участь понад 70 учасників Експертної Служби, також були доповідачі з Національної Поліції, представники Інтерполу та Бюро судових експертиз «Сантадор».

 

Не виключенням стала і Хмельницька область, що підготувала надзвичайно актуальну тему «Проблемні питання при дослідженні ТЗ виробництво США», адже автомобілей із-за океана, на сьогоднішній день, стає все більше та більше. Цю тему підтримали учасники семінару дискусіями та пропозиціями, адже саме так народжується істина.

 

Це був надзивичайно цінний досвід так, як кожний доповідач підготував надзвичайно цікаві та корисні теми для обговорення. Де по закінченню кожен учасник отримав сертифікат про участь у науково-практичному семінарі.

 

Ми щоро дякуюємо організаторам науково-практичного семінару за можливість поспілкуватися із колегами та однодумцями, керівництву ДНДЕКЦ МВС та усім учасникам.