МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

🚙 Нагадуємо автовласникам про доцільність проведення експертних досліджень транспортних засобів фахівцями Експертної служби МВС перед їх купівлею. Це дозволить Вам зберегти Ваші кошти.

ℹ️ Експертне дослідження проводиться з метою визначення справжності ідентифікаційних номерів транспортного засобу і реєстраційних документів (виявлення фактів знищення, підроблення або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів, підроблення реєстраційних документів, що їх супроводжують).

☝️Щорічно працівники Експертної служби МВС виявляють транспортні засоби зі зміненими ідентифікаційними номерами та документи з ознаками підробки. Лише протягом 2022 року виявлено 1101 ТЗ зі зміненими ідентифікаційними номерами та 101 документ з ознаками підробки. Транспортні засоби разом із реєстраційними документами, що їх супроводжували, були вилучені та передані правоохоронцям для подальшого з’ясування обставин.

👌За для інформування та зручності громадян ми створили сайт підрозділу з дослідження транспортних засобів, де можна поставити нам запитання, записатись в електронну чергу, чи перейти на інші наші соціальні мережі.

Відділ КДТЗ та ВР Хмельницького НДЕКЦ МВС