МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

ІНФОРМАЦІЯ СТОСОВНО РОБОТИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НДЕКЦ МВС В УМОВАХ ЗАГРОЗИ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 У ЗВ’ЯЗКУ З ПОСТУПОВИМ ПОМ’ЯКШЕННЯМ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

Відповідно до рішення, прийнятого на засіданні Уряду 04.05.2020, щодо поступового пом’якшення карантинних заходів, з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами) та доручення МВС від 16.03.2020 № 23/09 «Про додаткові заходи щодо профілактики коронавірусу», за для запобігання розповсюдження інфекційного захворювання

ПОВІДОМЛЯЄМО ПРО НАСТУПНЕ:

З 12 травня 2020 року поновлено прийом фізичних осіб і представників юридичних осіб із питань надання ХМЕЛЬНИЦЬКИМ НДЕКЦ МВС послуг з огляду технічного стану зброї та її відстрілу , ВИКЛЮЧНО З ДОТРИМАННЯМ САНІТАРНИХ ТА ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ І РЕКОМЕНДАЦІЙ, визначених Міністерством охорони здоров’я України. Більш детальну інформацією з даного приводу можна отримати також за номерами: (0382) 78-46-62, (0382) 78-46-66.

У приміщення ХМЕЛЬНИЦЬКИМ НДЕКЦ МВС особи, які звертаються з питань огляду технічного стану зброї та її відстрілу, мають заходити лише по одному. Суб’єкти звернення, які мають ознаки респіраторних захворювань, або не вдягнули засоби індивідуального захисту, зокрема респіратор або захисну маску, рукавички, до приміщень ХМЕЛЬНИЦЬКИМ НДЕКЦ МВС допускатися не будуть.

Графік роботи структурного підрозділу ХМЕЛЬНИЦЬКИМ НДЕКЦ МВС з криміналістичного дослідження транспортних засобів, які здійснюють свою діяльність в територіальних сервісних центрах МВС, відповідає графіку роботи територіальних сервісних центрів МВС. Детальна інформація про роботу сервісних центрів МВС на подальший період доступна на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС України.

Просимо з розумінням ставитись до заходів безпеки, вжитих у ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ НДЕКЦ МВС.

З повагою, керівництво ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НДЕКЦ МВС.