МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

У зв'язку з пандемією коронавіруса COVID-19 та з тимчасовим закриттям територіальних сервісних центрів МВС (ТСЦ), в яких проводиться реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, на вторинному ринку почали жваво діяти автошахраї та злочинці!

Алгоритм їхніх дій доволі простий: шахраї пропонують ціни на авто значно нижче ринкових, наполягають звернутись до нотаріуса, щоб оформити Вам доручення на автомобіль, або укласти договору купівлі-продажу в комісійному магазині і т.д. А тим часом даний автомобіль може бути в розшуку, зі зміненими номерами кузова та двигуна, з підробленими документами або просто «двійником»!

Наголошуємо, що лише проведення криміналістичного дослідження транспортного засобу фахівцями НДЕКЦ та отриманням відповідного висновку експертного дослідження в сервісних центрах МВС – являється гарантією купівлі-продажу «не перебитого» автомобіля чи так званого «двійника».

Інформуємо Вас:

Огляд транспортного засобу – процедура звірки ідентифікаційних номерів з номерами, зазначеними в поданих власником реєстраційних документах.

Криміналістичне дослідження транспортного засобу – повне та всебічне дослідження авто (усіх ідентифікаційних номерів, усіх вузлів, агрегатів та систем авто, скритих інформаційних даних про авто та ін…) та реєстраційних документів (свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) з метою встановлення їх справжності.

Вибір за Вами!!!

 

З повагою:

головний судовий експерт сектору

криміналістичного дослідження

транспортних засобів і реєстраційних

документів, відділу автотехнічних досліджень

та криміналістичного дослідження 

транспортних засобів 

Тарас ЛЕЙБЕНКО