МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

Під час реєстраційних операцій транспортних засобів в територіальному сервісному центрі № 6841 (м. Хмельницький) Регіонального сервісного центру МВС в Хмельницькій області, працівниками Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України з початку 2020 року виявлено два свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки.

Професійне та кваліфіковане використання спеціального обладнання та спеціальних знань судовими експертами нашого Центру при дослідженні реєстраційних документів транспортних засобів – унеможливило реалізацію автомобілів з підробленими документами.

Наголошуємо, що лише проведення криміналістичного дослідження транспортного засобу фахівцями НДЕКЦ та отриманням відповідного висновку експертного дослідження в сервісних центрах МВС – являється гарантією купівлі-продажу «не перебитого» автомобіля чи так званого «двійника».

Інформуємо Вас:

Огляд транспортного засобу – процедура звірки ідентифікаційних номерів з номерами, зазначеними в поданих власником реєстраційних документах.

Криміналістичне дослідження транспортного засобу – повне та всебічне дослідження авто (усіх ідентифікаційних номерів, усіх вузлів, агрегатів та систем авто, скритих інформаційних даних про авто та ін…) та реєстраційних документів (свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) з метою встановлення їх справжності.

Вибір за Вами!!!

З повагою:

Завідувач відділу автотехнічних досліджень та

криміналістичного дослідження транспортних

засобів Хмельницького НДЕКЦ МВС

Євген СИЧ