МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

Одне з головних завдань усіх людей на Землі - максимально зберегти природні ресурси для нащадків.

Тема підвищення енергоефективності не нова. Багато хто в економічно розвинених країнах вже знають та розглядають енергоефективність, економію енергоресурсів і скорочення викидів як очевидну умову конкурентоспроможності компаній і наявності доступного та чистого джерела енергозабезпечення у майбутньому.

Загальновідомо, що підвищення енергоефективності дозволяє підприємствам долати тиск, який на них чинить залежність від енергоресурсів, високих цін і рахунків за енергоресурси, а також екологічної шкоди і збитків здоров'ю. Власники компаній і менеджери також розуміють, що енергоефективність — це ключ до конкурентоспроможності компанії на відкритому ринку.

Дотримання принципів енергоефективності дозволяє якісно використовувати енергію та заощаджувати її. Таким чином природні ресурси в цілому використовуються дбайливо і з’являється можливість їх зберігати та економити кошти на їх придбання.

Так у червні, Хмельницьким НДЕКЦ МВС України проведено сертифікацію енергетичної ефективності основної будівлі Центру та отримано відповідний сертифікат з класом енергоефективності «D». Ця інформація дозволить в подальшому здійснювати заходи щодо модернізації будівлі, які будуть впливати на зменшення споживання енергоресурсів.