МВС Укрїни. Експертна служба

У ПОШУКАХ ІСТИНИ БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ

Герб Хмельницької області

Працівники НДЕКЦ щоденно докладають чимало зусиль для того, щоб забезпечити проведення об'єктивних і точних досліджень у всіх сферах своєї діяльності. Але інколи через значне навантаження на роботі вони забувають про свої мрії і не знаходять часу на реалізацію своїх особистих планів.

Тому за ініціативою директора Хмельницького НДЕКЦ МВС Ганзюка Андрія Леонідовича 14 березня 2019 року до центру завітали психологи сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Хмельницькій області.

Разом з поліцейськими психологами експерти намагалися знайти відповіді на запитання: Чому одні люди досягають успіху, а інші так і не можуть реалізувати свої плани? Що мотивує до дії, що спонукає людей приймати ті чи інші рішення? Як перестати мріяти, а почати діяти.

Поряд з цим, психологи провели анкетування серед працівників центру з метою вивчення соціально-психологічного клімату в колективі та оцінки ділових і особистісних якостей керівників. Аналіз отриманих результатів дасть змогу виявити фактори, які можуть спричиняти конфліктні ситуації між членами колективу, або погіршувати загальний психологічний клімат та вжити заходів для налагодження взаємостосунків в колективі.